Telefon: 2125 9340  /  E-mail: michaeldeutsch@live.dk

Stand-up magi

Publikum inddrages i dette show, hvor trylleri og comedy kombineres

Det er elegant, stilfuldt og med et glimt i øjet, når Michael Deutsch underholder med magiske indslag, der er tilsat en perfekt dosis comedy.

Dette show kræver ingen scene eller større pladsforhold og fremføres ved forskellige former for magiske tricks. Udvalgte gæster medvirker og udsættes for trylleri. Konceptet er sjovt og har høj underholdningsværdi for hele selskabet. Det perfekte indslag til en firmafest, julefrokost eller som et humoristisk indslag på en messe.

Michael Deutsch, stand-up-magi
Michael Deutsch, stand-up med publikum på scenen
Michael Deutsch, publikum er begejstret
Michael Deutsch, tryller med en gruppe unge mennesker

Når Michael Deutsch går optræder, er det aldrig kedeligt. Det viste han også i DRs underholdningsprogram Talent. Her tryllebandt han både dommerne og over én million danskere bag tv-skærmene uge efter uge. Det er dermed mange års erfaring med magi og professionel showmanship I får med Michael Deutschs Stand-up magi.

Book Michael Deutsch til dit næste event

Lad dine gæster opleve forførende manipulationer og magisk underholdning på tæt hold, når Michael Deutsch forundrer med imponerende tricks og illusioner. Underholdningen er velforberedt, tilpasset dit event og kan afholdes på både dansk og engelsk.

Forførende magi tilpasset det enkelte publikum

Tilfør magi til jeres næste firmaevent og oplev forførende manipulationer med den prisvindende Michael Deutsch, der er anerkendt i hele Europa for sine spektakulære evner inden for magi og illusioner.

Læs mere om Michael Deutsch

Magi og illusion til alle typer events