Telefon: 2125 9340  /  E-mail: michaeldeutsch@live.dk

Close-up

Fingerfærdige tricks helt tæt på publikum

Synet bedrager alle ved bordet, når Michael Deutsch tryller mønter, spillekort og andre genstande væk lige for næsen af gæsterne.

Close-up og walk-around magi er en stor visuel oplevelse, hvor I oplever magien på nærmeste hold. Konceptet er det oplagte indslag ved receptioner, messer, events og fester, hvor det skal være intimt og eksklusivt. Trylleriet er samtidig med til at sætte samtalen i gang og få gæsterne hurtigt rystet sammen.

NU OGSÅ VIRTUAL ZOOM-SHOW KAN BESTILLES TIL FIRMA OG PRIVATE - COVID-19 SIKKER UNDERHOLDNING.
The Switch
Guess Work

Michael Deutsch har tryllet, siden han var 5 år og har med sin fingerfærdighed og elegance vundet adskillige priser. Michael er yderst professionel og mestrer sine tricks til perfektion. Han har bl.a. samarbejdet med Ekstra Bladet om Trylle-tv, hvor han udsætter seerne og almindelige folk på gaden for sin close-up magi.

Book Michael Deutsch til dit næste event

Lad dine gæster opleve forførende manipulationer og magisk underholdning på tæt hold, når Michael Deutsch forundrer med imponerende tricks og illusioner. Underholdningen er velforberedt, tilpasset dit event og kan afholdes på både dansk og engelsk.

Se close-up magi (street-magic)

The Scarf

The Knife

Ice in a Bottle

The Switch

Pop-Up Card

Magic Rings

Magic Tattoo

Coin in a Can

Forførende magi tilpasset det enkelte publikum

Tilfør magi til jeres næste firmaevent og oplev forførende manipulationer med den prisvindende Michael Deutsch, der er anerkendt i hele Europa for sine spektakulære evner inden for magi og illusioner.

Læs mere om Michael Deutsch

Magi og illusion til alle typer events