Telefon: 2125 9340  /  E-mail: michaeldeutsch@live.dk

ILLUSIONIST

Et imponerende show med en af Europas førende illusionister

Giv jeres produktlancering eller firmaevent et ekstraordinært touch af magi med dette utrolige illusionsshow, hvor alt kan ske.

Ved dette spektakulære show er der garanti for, at publikum bliver underholdt og begejstret med magi og illusion i topklasse. Michael Deutsch er en sand mester i illusioner. Han er en af de få i landet, der kan trylle både biler eller helikopter frem for øjnene af folk. Lad jeres nye produkt blive præsenteret som en del af dette utrolige show.

Michael Deutsch, illusionsshow
michaeldeutsch-illusionsshowet-sabel
michaeldeutsch-illusionsshowet-show
michaeldeutsch-illusionsshowet-kasse
370x225

Michael Deutsch er kendt fra utallige tv-optrædener, lige fra da han i Husk lige tandbørsten tryllede en limousine væk for øjnene af millioner af tv-seere og Helikopter fremtrylling i Kastrup Lufthavn

Book Michael Deutsch til dit næste event

Lad dine gæster opleve forførende manipulationer og magisk underholdning på tæt hold, når Michael Deutsch forundrer med imponerende tricks og illusioner. Underholdningen er velforberedt, tilpasset dit event og kan afholdes på både dansk og engelsk.

   

International Illusion

Forførende magi tilpasset det enkelte publikum

Tilfør magi til jeres næste firmaevent og oplev forførende manipulationer med den prisvindende Michael Deutsch, der er anerkendt i hele Europa for sine spektakulære evner inden for magi og illusioner.

Læs mere om Michael Deutsch

Magi og illusion til alle typer events